به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی جاوید صبح شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این سیستم به زودی در پایتخت معنوی ایران راه اندازی می شود، افزود: این امر باعث تصویربرداری دوره ای از سطح شهر، کنترل تغییرات و امکانات تخصصی چون ممیزی املاک را فراهم می کند.
وی افزود: سیستم یکپارچه سازی شهرسازی در راستای کیفی سازی خدمات ساختمانی به شهروندان به طور سیستماتیک راه اندازی شده است.
جاوید در ادامه به تلاش های صورت گرفته برای شفاف سازی و افزایش رضایت مندی شهروندان تاکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر طرح جامع و تفضیلی شهر مراحل تهیه را می گذراند و بزرگترین سند برنامه ریزی شهری که وظیفه تمامی دستگاه ها و سازمان را در بحث شهری مشخص می کند در دست تهیه است.
وی افزود: متاسفانه تهیه سند برنامه ریزی شهری بین چهار تا پنج سال زمان می برد و دوره 15 تا 20 سال عمر برای آن در نظر گرفته شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد، طولانی شدن مدت زمان تهیه طرح تفضیلی و بلاتکلیفی برخی از شهروندان در خصوص تعیین تکلیف ملک شان را باعث نارضایتی آنان دانست.
وی افزود: حدود 80 درصد از مراجعات مردمی به حوزه شهرسازی شهرداری مربوط است که طبق ضابطه کار آنان پیگیری می شود.
جاوید تصریح کرد: از 30هزار هکتار اراضی محدوده شهر مشهد حدود 30 درصد به معابر و کاربری های خدماتی اختصاص دارد و سایر اراضی نیز مسکونی و انتفاعی است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد گفت: براین اساس آن دسته از افراد که مراجعه آنان مربوط به اراضی خدماتی و معابراست، چون مربوط به کاربری های شهرسازی نیست و ما نمی توانیم پاسخگو باشیم، اغلب نارضایتی خواهند داشت.
نظر شما